Information fr avd 25……

SKPF avd 25 i Kristianstad anordnade en trivseleftermiddag på Almhaga i Färlöv tisdagen den 5 september.

Kl 14.00 var ett 50-tal personer samlade och alla väntade spänt på vad som skulle hända denna eftermiddag. Det var en lugn och härlig stämning. Tittade man ut genom fönstren, ja då fick man en känsla av att hösten var på väg. Sommarvärmen var borta, vinden hade ökat och regnet hängde i luften.  Men innanför väggarna här fanns värmen.

Förberedelserna för att genomföra träffen hade startat långt innan.

Almhaga nr 1

Vår kassör hade varit uppe tidigt för att baka kanelbullar. Tårtor var hämtade och kaffet var färdigt. Borden var dukade och sånggruppen Hjärtats Röst var beredda att ta ton. Så blev det. Sång och musik fyllde hela lokalen denna eftermiddag. Låtar från 50- och 60-talet gick verkligen hem hos publiken. Efter en halvtimme blev det paus för kaffe, kanelbulle och tårta.

Arrangörerna serverades kaffe delade ut bullar och faten med tårtbitarna placerades ut.  Alla njöt, vilken härlig stämning det var.

Efter kaffepausen, ja  då vill man hör mer från sånggruppen. Hjärtans Röst fyllde återigen lokalen med kända låtar och de fick verkligen publiken med sig.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.