Information från avd 25……

SKPF avd 25 Kristianstad Höstmodevisning
den 26 september på Hemgården i Kristianstad

SKPF avd 25 genomförde sin årliga höst- och vintermodevisning på Hemgården i Kristianstad.
Kl 14.00 var ett 90-tal medlemmar samlade för en gemensam eftermiddag tillsammans.
Ordförande hälsade alla hjärtligt välkomna till denna eftermiddag, med strålande solsken utanför fönstren. Alla var överrens om det var skönt att sitta inomhus, hösten har ju trots allt anlänt med sina svala vindar.
Programmet  för eftermiddagen var modevisning, kaffe och lotteri.

SKPF avd 25

Det var Damshopen i Karpalund och Dressman i Kristianstad som stod för kläderna som visades upp. Ordet lämnades över till Linda Sickeldal på Damshopen i Karpalund. Hon informerade om vilka färger som gäller i höst och vinter. Det är grått som gäller i huvudsak, men svart går ju alltid.
Mannekängerna jobbade hårt och Linda berättade om kläderna vad gäller kvallite och hur man kan kombinera olika plagg. Här behöver man inte vara blyg. Publiken fick många tips. Linda berättade att Damshopen har damkläder både för unga och seniorer. Lite tuffa, lite udda och roliga men framförallt bekväma och lättskötta.
Modevisningen blev mycket uppskattad, både Linda och våra mannekänger fick en stor hjärtlig applåd.

Efter modevisningen var det dags för fika och lotteridragning. Det fanns även tillfälle att köpa nya kläder under fikapausen. Ordförande tackade alla för en mycket trevlig eftermiddag.

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.