Information fr avd 25……

Julfest med Lucia på Hemgården

SKPF avd 25 Kristianstad. Den 5 december anordnade SKPF avd 25 i Kristianstad sin traditionella julfest på Hemgården i Kristianstad.

Julbord 2017

Kl 13.00 hade ett 80-tal medlemmar samlats till de fint dukade julborden. Ordförande  hälsade alla hjärtligt välkomna och informerade om eftermiddagens program. Därefter lämnades ordet över till Conny Nilsson som stod för underhållningen denna eftermiddag.

Conny lotsade oss alla in i en härlig julstämning med kända jullåtar. Några historier mellan låtarna blev det. Efter några melodier var det klart att smaka på det fantastiska julbordet som Skepparslövs Golfkrog hade levererat. När alla njutit av maten, var det åter dags för lite sång och musik. Conny fick med alla i sina medrykande låtar. Under kaffet uppträde Lucia med sina tärnor och stjärngossar från Fröknegårdens 8:e musikklass. Alla lyssnade till det stämningsfulla framträdandet.

När Lucia med sina tärnor och stjärngossar sakta tågat ut, fick de en stor applåd. Då var det dags för ostbricka och dragning av dagens lotteri. Ordförande tackade alla som hjälpt till och önskade alla en god helg och ett gott nytt år. Ordförande påminde om nästa aktivetet som blir en Café-träff den 23 januari här på Hemgården.

godjul

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.