Information från avd 25

SKPF avd 25 Kristianstad Vårmodevisning  den 20 mars på Hemgården i Kristianstad

SKPF avd 25 genomförde sin årliga vår- och sommarmodevisning på Hemgården i Kristianstad.

Kl 14.00 var ett 90-tal medlemmar samlade för en gemensam eftermiddag tillsammans.

Ordförande hälsade alla hjärtligt välkomna. Medlemmarna fick information om kommande program i föreningen inklusive News 55 mässan den 14 april på Yllan i Kristianstad. Tommy Åkesson informerade ABK:s verksamhet och hur sjukvården för de äldre fungerar i Kristianstads kommun. Därefter berättade Anders Johansson från försäkringsbolaget Folksam om de trygga försäkringar till bra priser, som du som medlem i SKPF kan teckna.

Modevisning var nästa inslag. Linda Sickeldal presenterade kläder både från sin egen butik Damshopen i Karpalund och från Dressman i Kristianstad. Till hjälp hade hon sju medlemmar från SKPF, som på ett mycket professionellt sätt visade upp vårens och sommarens kollektion. Modevisningen blev mycket uppskattad, det var lite tuffa, lite udda och roliga, men framför allt bekväma och lättskötta kläder som visades upp.

Modevisning

Efter modevisningen var det tid för fika , samvaro och lotteridragning.
Ordförande Karl-Erik Oredsson tackade alla medverkande för denna trevliga eftermiddag.

Nästa sammankomst är Vårmöte med bingo den 17 april.
Mer information finns på SKPF hemsida www.skpfskane.se/avd-25-kristianstad

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.