Information från avd 25

Avd. 25 Kristianstad

En ruggig dag med blåst och regn, svepte över nordöstra Skåne denna eftermiddag.

Våra medlemmar tvekade inte att ta sig ut i det typiska skånska fuktiga november höstvädret. Ett 70-tal medlemmar kom till vår Caféträff på Hemgården i Kristianstad. Här var det varmt och skönt och vår inbjudna sånggrupp från Blekinge 3 Goa Glada Gräbbor såg till att alla trivdes.

Musiken och sången kände alla igen från ungdomsåren. Det gick inte att hålla fötterna stilla. En härlig gemytlig stämning spred sig i lokalen. Alla rycktes med av den kärleks fyllda utstrålningen som sånggruppen 3 G gav.

Kaffe med färdig bredda mackor från köket serverades. Vilket sorl det blev i lokalen alla pratade och var glada. Efter kaffepausen fortsatte flickorna 3 G med sin underbara underhållning. Många sjöng med. Efter många applåder var det dags för 3 G att avsluta.

Eftermiddagen avslutades med lotteridragning.

Vid pennan Karl-Erik

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.