Information från avd 25

SKPF avd 24 anordnade Caféträff  på Hemgården i Kristianstad

SKPF avd 25 Kristianstad. Den 24 maj var det 65 st medlemmar på vår Caféträff  Hemgården i Kristianstad.

Ordförande Karl-Erik hälsade alla hjärtligt välkomna.

Karl-Erik gav en kort information om aktiviteterna i höst och om SKPF-dagen den 15 september i Törringelund. Tommy informerade om vad som avhandlats på KPR-möten och beläggningen på vård- och omsorgsboende i kommunen.

Eftermiddagens underhållare var Conny Nilsson. Conny fångade publiken med sina välkända låtar och sin underbara sångröst. Conny med sitt glada sätt, fick fram den riktigt härliga glada stämningen i lokalen. Många skratt och applåder blev det. Conny fick alla att sjunga med när det bjöds på allsång. Det blev ett litet uppehåll för god fika och en härlig gemenskap.

Vi är så många medlemmar i vår förening, jag vill bara tala om för er som inte var med denna eftermiddag, här missade ni fantastiska timmar. Det går inte att med ord att beskriva , man måste uppleva det ”Live”

Efter fikat förstärktes Connys orkester till 3 st. Vilket tryck det blev. Alla njöt av sången och musiken som ekade i lokalen. Många härliga underbara danslåtar blev det.

Tiden går fort när man har roligt och eftermiddagen började gå mot sitt slut.

Dagen avslutades med lotteridragning.

Än en gång, tack orkestern Conny, ni vara bara så bra

 

Vid pennan

Karl-Erik

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.