Information från avd 25

SKPF avd 25 Höstmöte

SKPF avd 25 höll sitt traditionella höstmöte den 25 oktober kl 14.00 på Hemgården.

Hösten har kommit, även om det för årstiden kändes rätt varmt, vädret var växlande någon regnskur mellan solstrålarna blev det under eftermiddagen. Lite mörkare än normalt var det mitt på dagen. Partiell solförmörkelse inträffade nämligen vid middagstid i Skåne. Det märkte inte medlemmarna av inne i Hemgårdens lokal, som kallas Stallet. Där lysrören spred sitt varma ljus, trots det höga spotpriset i Skåne.

Ordförande Karl-Erik Oredsson hälsade c:a 50 medlemmar välkomna till höstmötet.

Ordförande förklarade mötet öppnat.

Dagordningen godkändes.

Sekreterare Tommy Åkesson läste upp protokollet från den 19/4 2022.

Medlemsavgiften för år 2023 fastställdes till 200:-/år

Budgetförslaget för år 2023 godkändes, likaså förslaget på Verksamhetsplanen för år 2023.

Leif Sivtoft presenterade valberedningen och det arbete som nu måste utföras innan vårt årsmöte år 2023.
Styrelsen informerade om den 24:e kongressen som äger rum den 13-15 juni 2023
Inga fler frågor kom upp under övrigt.
Ordföranden tackade för visat intresse och förklarade höstmötet avslutat.


Mats Heliosson stod för underhållningen denna eftermiddag. Mats fångade publiken med en gång. Minnen gick tillbaka i tiden för många, vad roligt, tankarna hamnade på någon dansbana i ungdomsåren. Det var kanske just på den dansbanan som en kärlek föddes.

Musik och sång väcker många minnen. Mats fick fram en fin och glad stämning denna eftermiddag, många applåder blev det. Efter denna härliga underhållning var det dags för fika med goda smörgåsar som Sven Johansson inhandlat. Alla njöt av en den glada hjärtliga gemenskapen som vi har i vår förening. Nu var vi mätta och glada, då var det dags för Bingo med 3 spel. Utropare som vanligt var Sven Johansson.

Vid pennan //Karl-Erik

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.