Distriktets Kick-off år 2022

Distriktsstyrelsen samlades i Skäralid den 23-24 augusti för att genomföra den årliga  Kick-Off -träffen. Samling kl 09.30 med fika och inkvartering. Ordförande hälsade alla hjärtligt välkomna till Kick-off år 2022. Ordförande Karl-Erik gick igenom programmet och Gull-Britt tog upp lite riktlinjer vad som gällde dessa dagar.

Därefter var det styrelsemöte fram till lunch. På styrelsemötet diskuterades bl.a. Verksamhetsplanen för nästa år, den ska fasställas på Distriktets Halvårsmöte.

Efter lunchen var det utbildning. Gull-Britt gick igenom våra stadgar och vårt handlingsprogram. Det blev mycket diskussioner om hur man ska tolka de olika paragraferna. Utbildningen var mycket givande.

Klockan går fort och så var det dags för fika ute i det vackra vädret. Vädret var perfekt, därför var det många som tog tillvara möjligheten att sitta ute.

Utbildningen fortsatte till eftermiddagens slut.

Då var det dags att samlas i köket under ledning av Gull-Britt S för att laga kvällens måltid. En härlig trerätters måltid lagades till och avnjöts i trevligt sällskap. Efter en trevlig kväll tillsammans sade vi god natt.

Dag 2 startade tidigt med frukost. Förmiddagen ägnade vi åt styrelseutbildning med ledning av Gull-Britt.

Kick-off-dagarna gick mot sitt slut. Vi tackade varandra för fina och givande dagar. Speciellt tack till Gull-Britt S som ordnat det så bra för oss. Gull-Britt tackades med en fin blomma.

Karl-Erik och Gunilla

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.