Information från avd 25

Avd. 25 Kristianstad

Den 6 september kl 13.00 samlades ett 70-tal glada medlemmar på restaurangen Clubhouse i Kristianstad. Någon halvtimme innan hade många samlats utanför restaurangen i det fina vädret. Vi närmar oss hösten. Vädret var underbart, temperaturen låg runt 20 grader med en svag vind. Den tryckande sommarvärmen hade denna dag fått ge vika.

Ordförande Karl-Erik hälsade alla medlemmar och vår underhållare för eftermiddagen Bengan Svensson hjärtligt välkomna. Karl-Erik informerade om höstens kommande program. Dagens program presenterades och därefter inledde Bengan Svensson eftermiddagen med att spela och sjunga kända låter. Sånghäften var utdelade så alla kunde vara med i musikens underbara värld. Restaurangpersonalen serverade all mat och fika vid borden. Ingen behövde lämna sin sittplats. Bengans underbara sång- och musikunderhållning varvades med mycket prat och skratt vid borden. Det var en härlig och god stämning, alla trivdes. Birgitta hade fullt upp med att sälja lotter, efterfrågan var stor.

Tittade man ut genom fönstren sken solen från en nästan klarblå himmel.

Eftermiddagen avslutades med att Karl-Erik tackade alla för en fin eftermiddag.  Ett stort tack till Bengan för en fantastisk underhållning och sist men inte minst, ett stort tack till personalen på Clubhouse för bra service och god mat.

 

Vid pennan

Karl-Erik Oredsson

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.